Mobility blog

Artikler

Få et indblik i vores verden og hold dig opdateret på vores aktuelle arbejde og alt hvad der rører sig inden for vores verden.

Mobility service nyheder

Overvejer du et studiejob?

At få et studiejob, er noget de fleste overvejer under deres studietid. Et studiejob er for dig, der ønsker at arbejde ved siden af din ungdoms- eller videregående uddannelse. Der er tale om en deltidsstilling, da studiet vil være din primære beskæftigelse.

Student-job
Woman preparing for a job interview
Mobility service nyheder

Sådan bliver du klar til din kommende jobsamtale

Når du modtager den eftertragtede invitation til en jobsamtale, bør du starte med at fejre det, måske endda give dig selv en high five og et klap på skulderen. Men derefter er det tid til at gå i gang med forberedelserne.

Mobility service nyheder

Guide til hvor meget du som vikar kan tjene i løn

Som vikarbureau bliver vi ofte spurgt ind til vikarers lønniveau. Dette er en vigtig faktor at overveje, når man beslutter sig for at blive vikar eller ansætte en vikar.

Thoughtful business man thinking, scratching his head trying to find solution
warehouse-workers-working-in-the-large-logistic-di-2023-03-08-03-24-19-utc
Mobility service nyheder

Vikarbureau København - din leverandør af arbejdskraft

Som vikarbureau ønsker vi hos Mobility Service at gøre det mere overskueligt at finde kompetent arbejdskraft til jeres virksomhed.

Indlæser

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os