Rengørings personale

Har du brug for rengørings-personale?

Vi varetager fuldt udliciterede opgaver. 

Udfyld dine oplysninger og vi vender tilbage inden for 24 timer
Rengørings personale

Vi finder den rette løsning til dig

Mangler du rengøringspersonale? Vi tilbyder personaleløsninger inden for forskellige områder.

Har du akut behov for medarbejdere kan du kontakte os på telefon +45 71 99 54 51

Vi leverer desuden forskellige vikarservices og kan være behjælpelige hvis du har brug for en lagermedarbejder eller produktionsmedarbejder, der kan tage fra ved sæsonarbejde, ferie, sygdom eller barsel.

Når du har valgt Mobility Service som leverandør af din personaleløsning, kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på din forretning.

Hvorfor skal du vælge os?

Fleksible løsninger

Vores vikarløsninger er fleksible og tilpasses efter din virksomheds behov og ønsker. Vi tilbyder både korte og længerevarende vikariater, og du kan til enhver tid opsige din vikarløsning.

Kvalificerede medarbejdere

Vi er stolte af vores medarbejdere, som er erfarne og hver dag yder deres bedste for at levere et godt resultat. Med vores vikarløsninger er du garanteret arbejdskraft af høj kvalitet fra start.

Fokus på din forretning

Din forretning er vigtig for os, og vi lægger stor vægt på at levere en vikarløsning, der skaber værdi for dig. Vores mål er altid at yde den bedste service og opfylde dine behov og ønsker.

Rengørings personale

Match mellem kandidat og virksomhed

Vi finder den rette kandidat, som opfylder dine kompetencekrav og passer ind i virksomhedskulturen. Vi tror på, at det er vigtigt at sikre et godt kulturelt match, for at skabe holdbare relationer mellem kandidater og virksomheder.

mobility Service

Lad os om alt det administrative

Spar tid og penge

Vi er medarbejderens arbejdsgiver og varetager alt det administrative, herunder overholdelse af overenskomster, ansættelseskontrakt og løn.

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os