mobility service

Try & Hire

Vidste du at vi også arbejder med Try & Hyre? Konceptet bygger bro mellem et vikariat og en potentiel fastansættelse. Dette giver både virksomhed og kandidat mulighed for at afprøve samarbejdet og se, om der er et godt match.

Ønsker du at komme i gang med et Try & Hire forløb? Ring på +45 71 99 54 51

Hvorfor Try & Hire?

Afprøv samarbejdet
Undgå fejlansættelser
Slip for rekrutteringsprocessen
Virksomheder

For dig som virksomhed

Et Try & Hire forløb giver dig mulighed for at lære medarbejderen at kende, inden en potentiel fastansættelse. Du kan få lov til at teste samarbejdet for at finde ud af, om medarbejderen har de rette kompetencer til at udføre arbejdsopgaverne.

Rekruttering af nye medarbejdere er en omfattende og tidskrævende proces, som kan risikere at ende ud i en fejlansættelse. Et Try & Hire forløb kan hjælpe dig med at undgå dette, da processen giver dig mulighed for at evaluere en midlertidig medarbejders arbejdsindsats og kulturelle fit i en prøveperiode, før du træffer en endelig beslutning om en permanent ansættelse.

kandidater

For dig som kandidat

Når du indgår i et Try & Hire forløb, får du mulighed for at se en potentiel kommende arbejdsplads og arbejdsgiver an, før du takker ja til en fastansættelse.

Vi utrolig glade for vores medarbejdere og stolte af, at de har lyst til at være en del af vores team, men hjælper dem også gerne videre i deres karriere. Med Try & Hire giver vi vores medarbejdere en unik mulighed for at blive fastansat i en virksomhed, hvor de har fået lov til at afprøve samarbejdet på forhånd.

Try & Hire

Ønsker du at komme i gang med et Try & Hire forløb?

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os