din pålidelige samarbejdspartner

Find den rette vikar- eller personaleløsning

Uanset hvilket behov du har, så hjælper vi dig.

din pålidelige samarbejdspartner

Find den rette vikar- eller personaleløsning

Uanset hvilket behov du har, så hjælper vi dig.

Udfyld dine oplysninger og vi vender tilbage inden for 24 timer
Vi tilbyder

Høj fleksibilitet

Vi tilbyder fleksible vikarløsninger samt varetager fuldt udliciterede opgaver. Vores løsninger skræddersyer vi, så de matcher vores kunders behov og ønsker.

Økonomisk tryghed

Med vores omkostningseffektive og pålidelige vikar- og personaleløsninger, hjælper vi vores kunder med at opnå økonomisk tryghed og stabilitet i virksomheden.

Tidsoptimering

Vores vikar- og personaleløsninger hjælper vores kunder med at spare tid, idet vi tager os af alt det administrative arbejde, der er forbundet med at have medarbejdere.

Mobility Service

Værd at vide

Samtaler

Vi afholder samtaler med alle kandidater og indhenter referencer samt straffeattest. Vi matcher kandidaten med øje for din virksomhedskultur.

Kontrakt

Vi er kandidatens arbejdsgiver og varetager al administration, herunder ansættelseskontrakt, løn og overholdelse af overenskomster.

Fakturering

Du betaler kun for effektiv arbejdstid og har til enhver tid mulighed for at forlænge eller afslutte samarbejdet.

Mobility Service

Vi er her for dig

Oplever du sæsonudsving eller får du pludselig en stor ordre ind? Har du løbende brug for ekstra arbejdskraft? Eller leder du efter en afløser under barsel, sygdom eller ferie?

Lager & Logistik

Søger du medarbejdere?

Forbliv fleksible, uden faste omkostninger til lønninger

Vi er specialister i både korte og længerevarende vikariater samt varetager fuldt udliciterede opgaver.

Har du akut behov for medarbejdere kan du kontakte os på telefon +45 71 99 54 51

kontakt os
Udfyld dine oplysninger og vi vender tilbage inden for 24 timer
mobility service FAQ

Mest stillede spørgsmål

Hvis du ønsker et samarbejde med os, kan du udfylde vores formular, eller du kan kontakte vores kundesupport – så finder vi en mulig løsning til dig.

Vi tilbyder vikarservices inden for forskellige brancher, primært lager & logistik, produktion og rengøring. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan tilbyde en vikarløsning, der passer til din virksomhed.

Vores styrke ligger i en åben og tæt dialog med vores kunder. Vi lytter til dine behov og gør vores bedste for at finde en løsning, der skaber værdi for din virksomhed.

Vi finder og afholder samtaler med kandidaterne, samt indhenter referencer og straffeattester, som en del af rekrutteringsprocessen. Herefter finder vi det rette match til din virksomhed.

Vi sikrer, at kandidaten passer ind i virksomhedskulturen ved hjælp af en grundig screening og evaluering. Ved at få et dybdegående kendskab til din virksomhed og dens værdier, finder vi den rette kandidat, der både kan trives og bidrage positivt til arbejdsmiljøet og teamet.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine behov.

En vikarløsning giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdsstyrke efter behov, samtidig med at du undgår omkostninger, som er forbundet med ansættelse af faste medarbejdere.

Ja, vi varetager også fuldt udliciterede opgaver, hvis du ønsker en komplet personaleløsning til at håndtere dele af din forretning.

Ja, vi tilbyder også et Try & Hire-forløb, hvor du som virksomhed kan få lov til at afprøve samarbejdet med kandidaten og se, om der er et godt match, inden en potentiel fastansættelse.

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os