din pålidelige samarbejdspartner

Kontakt os

Uanset hvilket behov du har, så hjælper vi dig.

Udfyld dine oplysninger og vi vender tilbage inden for 24 timer
mobility service

Om os

Hos Mobility Service tilbyder vi skræddersyede vikar- og personaleløsninger, der matcher din virksomheds unikke ønsker og kompetencebehov. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at vi leverer den rette løsning.

E-mail: info@mobilityservice.dk
Tlf. nummer: +45 71 99 54 51

Skriv til os

Mobility Service
Skræddersyede personaleløsninger

Det er afgørende for os at forstå vores kunders specifikke behov og ønsker, for at kunne levere den bedst mulige personaleløsning. Vi har en bred vifte af kvalificerede medarbejdere til rådighed og forsøger på baggrund af både kompetencer og virksomhedskultur at finde frem til det bedste match mellem virksomhed og kandidat.

Tidsbesparende og omkostningseffektivt

Rekruttering er en omfattende og tidskrævende proces, som kan tage fokus væk fra din kerneforretning. Som specialister i personaleløsninger tager vi hånd om hele processen, så du har tid til at fokusere på din kerneforretning. Du betaler kun for den tid, hvor du har brug for ekstra arbejdskraft.

Vi tager os af medarbejderne

Når du indgår i et samarbejde med os, påtager vi os det fulde personaleansvar. Vi står også for oplæringen af den enkelte medarbejder, så vedkommende føler sig tryg i sine arbejdsopgaver og trives i jobbet. Dette sikrer os, at vi kan levere kvalificeret arbejdskraft fra start.

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os