ESG

Vores arbejde med ESG

Hos Mobility Service arbejder vi aktivt med ESG (Environmental, Social og Governance). Vi er bevidste om, at vores handlinger har indvirkning på både planeten og menneskerne omkring os.

ESG

Ansvar for miljøet (E)

Vi ønsker at tage ansvar for og minimere vores negative indvirkning på miljøet.

Vores transport

Da vores medarbejdere arbejder fra forskellige lokationer, er vores transport en vigtig faktor når det gælder vores påvirkning på miljøet. Derfor er vi også hele tiden på udkig efter bedre alternativer til, hvordan vi transporterer os selv rundt.

Vores indkøb

Når vi indkøber arbejdstøj er det vigtigt for os, at tøjet er af høj kvalitet - både af hensyn til medarbejdernes komfort, men også i forhold til tøjets holdbarhed. Desuden køber vi kun økologisk arbejdstøj, da vi ønsker at træffe et mere miljøvenligt valg og er opmærksomme på den store miljøpåvirkning, der er forbundet med tøj- og tekstilproduktionen.

Vores sociale ansvar (S)

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt og arbejder for at skabe de bedst mulige arbejdsforhold.

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere er nøglen til vores succes, og vi sætter stor pris på deres dedikation. Derfor glæder vi os også altid til at byde nye dygtige medarbejdere velkommen på holdet.

Læs mere

Diversitet

For os handler diversitet om at omfavne alle mennesker og anerkende, at hvert enkelte menneske har noget unikt at bidrage med. Vores team inkluderer mange forskellige etniciteter og vi arbejder derfor aktivt med at bygge bro mellem forskellige kulturer. Vi tror på, at et mangfoldigt team skaber bedre resultater, og vi er stolte af at arbejde for at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og respekteret.

Læs mere

Trivsel på arbejdspladsen

Vi har et stort fokus på trivsel blandt vores medarbejdere og gør vores ypperste for, at alle er glade for at være en del af Mobility Service. Vi registrerer sygefravær og har mulighed for at give disse oplysninger videre til vores kunder.

Læs mere

Fokus på sikkerhed

Det er vigtigt for os at skabe sikre arbejdsforhold for vores medarbejdere, og det er derfor en af vores øverste prioriteter at undgå arbejdsskader. Vi har flere tiltag som skal sikre dette, herunder en grundig oplæring af alle medarbejdere og anvendelse af det bedst egnede sikkerhedsudstyr.

Læs mere

Personaleomsætning

Som vikarbureau er der ofte en naturlig afslutning på medarbejdernes ansættelsesperiode hos os. Vores styrke ligger i at skabe gode relationer gennem en åben og ærlig kommunikation, og vi lægger stor vægt på at sikre en god onboarding af nye teammedlemmer. Samtidig støtter vi også altid op om medarbejdernes karriereudvikling, og anerkender når nogle ønsker at søge nye udfordringer.

Læs mere

Virksomhedsetik (G)

Vores etiske principper betyder meget for os og skaber rammen for vores måde at drive forretning på.

Vores etiske principper

Vi føler et stort ansvar over for alle, der påvirkes af vores beslutninger. Derfor driver vi vores virksomhed ud fra nogle etiske principper, som bygger på respekt, ansvarlighed og integritet. Disse principper afspeljer den adfærd, vi som virksomhed ønsker at fremme.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores arbejde med ESG.

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os