Polering af Vinduer

Lad os om din vinduespolering

Giv dit hjem eller kontor et opfriskende udseende med en professionel vinduespolering. Lad lyset komme ind og nyd den gode udsigt og book en vinduespudser gennem Mobility Service.

Udfyld dine oplysninger og vi vender tilbage indenfor 24 timer
Polering af Vinduer
Book en vinduespolering og få et skinnende rent udsyn

En simpel ting kan gøre en kæmpe forskel. En professionel vinduespolering giver ikke kun skinnende rene vinduer, men giver også hele hjemmet eller kontoret et løft og en frisk følelse.

Når du booker en vinduespolering gennem Mobility Service, sørger vi for professionel:

Vinduerne i hjemmet eller på kontoret bliver hurtigt beskidte og mister dermed deres skinnende udseende. Ruden virker trist og mat, og lyset bliver ikke lukket ind i rummet ligesom før. Det kan være svært, at foretage en vinduespudsning selv, enten grundet opgavens omfang eller frygten for at få stribede ruder, når solens stråler rammer glasset.

Du behøver dog langt fra at gå ned på kvalitet eller udskyde den kedelige opgave – book i stedet en erfaren vinduespudser gennem os!

 

Vores professionelle og dedikerede team er fortrolige med de bedste teknikker og materialer, så der opnås det bedste resultat. 


En professionel vinduespolering kan være en hjælpende hånd på arbejdspladsen for dine medarbejdere, da det er med til at styrke trivslen. Er der yderligere brug for en hjælpende hånd i form af håndtering af fysiske opgaver, kan du som virksomhed også let vælge vores vikarløsning med arbejdsmænd, der tager hånd om mange opgaver.

Rengøring af rammer

En komplet rengøring af vinduets rammer er med til at fjerne snavs, støv, insekter og spindelvæv, men sikrer også en flot afslutning til vinduespudsningen.

Rengøring af ruder

Det er yderst vigtigt med en grundig rengøring af vinduets glas, da det sørger for at fjerne både fedt, snavs, kalk og andre pletter samt sikrer et klart udsyn.

Efterbehandling

Anvendelsen af en professionel beskyttende efterbehandling sikrer, at vinduet forbliver rent og skinnende længere. Der er derfor sjældnere brug for en vinduespolering, end hvis denne efterbehandling udelades.

Professionel vinduespolering

Hvorfor vælge os?

Der er flere gode grunde til at lade os tage ansvaret for dine vinduer

Let's Talk

Vi leverer en professionel vinduespolering til erhverv og private

Et klart udsyn er med til at give en fornyet og frisk følelse til lokalet. Lyset lukkes ind i rummet og skaber en skøn forening mellem inde og ude. Mobility Service kan levere en professionel vinduespudsning til både erhverv og private.

Ønsker du også en grundig vinduespolering og skinnende rene ruder? Send os din forespørgsel allerede i dag og få svar inden for 24 timer.

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os